Nieuws

9 mei 2018

Wij hebben in het omvangrijke archief van beheerder Bert foto's gevonden van een drietal optredens in 2009 en 2015. Deze zijn toegevoegd aan de betreffende rubriek! Foto's van optredens zijn altijd welkom via contact@saskiaenserge.nl

28 april 2018

25 april was een drukke dag voor het duo, naast dat ze te gast waren bij Volgspot, gaven ze 's middags ook nog een concert in Den Ham. Van dit concert hebben wij inmiddels een aantal foto's gevonden via Facebook en geplaatst op de betreffende pagina.

 

Tijdens Koningsdag is er ook nog iets leuks gebeurd. De burgemeester van Lingewaal, Loes van Ruijten-Van Leeuwen, heeft gisteren tijdens een playbackshow in het dorpshuis De Lindenhof te Spijk, een lied van het duo gedaan! Zie hieronder het filmpje van de Facebookpagina van Saskia & Serge zelf.

26 april 2018

Gisteren waren Saskia & Serge te gast bij Volgspot (NPO radio 5). Tijdens de uitzending is de mooiste Nederlanstalige songfestivaltekst bekend gemaakt. Hoewel "Tijd" de meeste stemmen van het publiek had gekregen, heeft de vakjury "Tijd" niet geslecteerd. Uiteindelijk is het lied "De Troubedour" gekozen, maar "Tijd" heeft de eerste plaats bereikt als gekeken wordt naar het publiek. Iedereen bedankt voor het stemmen! Het duo bracht tijdens de uitzending zowel het lied "Tijd" als " 't Spinnewiel" live ten gehore! Uiteraard volgen spoedig foto's op deze site!

14 april 2018

Volgende week zijn Saskia & Serge te gast bij "Je Dag Is Goed" op NPO Radio 5! Joeroen van Inkel belt deze week met diverse iconen uit de jaren 70, waaronder Saskia & Serge!

25 maart 2018

Gisteren hebben Saskia & Serge een spetterend optreden gegeven tijdens de PCF Beach Party in Fleringen. De eerste foto's hebben ons al bereikt. Uiteraard plaatsen wij de foto's onder "Foto's van optredens"!

23 maart 2018

Op woensdag 25 april wordt tijdens de live-uitzending van Volgspot op NPO Radio 5 telend gemaakt welk lied de titel "De mooiste Nederlandstalige Songfestivaltekst" wint. Wij roepen alle fans dus heel graag op om je stem uit te brengen via deze link!

18 maart 2018

Saskia & Serge hebben speciaal voor de PCF Beach Party een lied gemaakt op de melodie van "Lambada". Heel erg leuk! Wij hebben een kaftje gemaakt voor dit nummer en uiteraard is dit lied ook te vinden in de discografie.

20 februari 2018

zaterdag 24 maart 2018 treden Saskia en Serge op tijdens de beach party van de PCF (Piraten Combinatie Fleringen). De entree is gratis!

18 februari 2018

Vandaag hebben Saskia & Serge een prachtig concert gegeven voor een uitverkochte zaal in Schagerbrug. De bezoekers waren vol lof na afloop en er wordt al gesproken over een tweede concert volgend jaar. We hopen daar uiteraard op! Binnenkort volgt een uitgebreid fotoverslag op deze site!

23 januari 2018

Vandaag hebben Saskia & Serge opgetreden in WZC Steijndeld. Het was een zeer geslaagd optreden! De zaal reageerde enthousiast op de mooie herkenbare liedjes en de nog altijd prachtige stem van Saskia! Een fotoreportage kunt u terugvinden in de betreffende rubriek op deze website.

1 januari 2018

De beste wensen voor 2018! De nieuwjaarswens van het duo is onze foto van de maand in

januari! We hebben ook direct leuk nieuws te melden. Het duo geeft namelijk op zondagmiddag 18 februari 2018 een concert in Schagerbrug! Kaarten zijn te bestellen via kaarten@oek.nl. Meer informatie via deze link!

16 december 2017

Even geleden hebben wij op de vriendensite een kerstkaart geplaatst voor alle fans en bezoekers. Het duo heeft op facebook nu ook zelf een kerstkaart geplaatst. Zie hieronder!

Agenda

Hieronder vermelden wij de bij ons bekende openbare optredens. Indien je aanvullingen hebt, dan vernemen wij dat graag!

Vooralsnog zijn ons geen nieuwe

openbare optredens bekend...

16 december 2017

Vandaag was het duo te gast bij "Kerst met RTW". Het duo was goed in vorm en zong "Keep On Truckin", "Zomer In Zeeland", "Hallelujah" met Sound of Celebration, "Als Ik Kijk In Je Donkere Ogen en tot slot Feliz Navidad (samen met andere artiesten). Wij hebben foto's gevonden op de facebookpagina van Rita Young. Deze hebben wij geplaatst onder "Foto's".

14 November 2017

Wij hebben heel leuk nieuws te melden! Saskia & Serge zijn namelijk een van de artiesten die zullen optreden tijdens "Kerst met RTW" in het Culuurthuys De Kroon te Waddinxveen!

 

Toegang is gratis, maar vol is vol. Er is dus geen kaartverkoop...

22 Oktober 2017

Gisteren waren Saskia & Serge de verrassingsact tijdens het zesde lustrum van De Zonnebloem Pijnacker. Een van de beheerders was hierbij aanwezig en heeft foto's gemaakt met zijn mobiele telefoon (zie "Foto's"). Nu is de kwaliteit van de foto's dus niet heel goed, maar de aanwezige fotograaf heeft toegezegd de foto's beschikbaar te stellen voor de vriendensite, dus zodra die binnen zijn, zullen ook deze, ongetwijfeld veel mooiere, foto's worden geplaatst!

18 oktober 2017

Gisteren hebben Saskia & Serge een prachtig optreden gegeven in Het Gasthuis in Gorinchem. Het optreden is zeer enthousiast ontvangen. Er werd veel meegezonden en zelfs gedanst. De beheerders van deze site mochten bij het optreden aanwezig. Foto's zijn te vinden in de betreffende rubriek op de site!

3 oktober 2017

Een nieuwe maand, dus op 1 oktober hebben wij weer een nieuwe foto en een nieuw lied van de maand geplaatst! Daarnaast vragen wij aandacht voor de Gelderse top 100. Vooral stemmen, zodat ons favoriete duo weer in de lijst te vinden zal zijn! Alvast bedankt!

24 september 2017

Gisteren hebben Saskia & Serge de nieuwe cd-single van Rita Young uitgereikt. Van deze uitreiking heb zijn veel foto's op internet verschenen. Deze foto's hebben wij, uiteraard met bronvermelding, geplaatst onder "Foto's"!

22 september 2017

Deze week staat het duo in de bladen. Een prachtig artikel van 2 pagina's staat in de Prive!!!

 

Daarnaast wordt in Weekend aandacht gegeven aan het afscheid van Riem de Wolff, waarbij ook een foto van Saskia & Serge is geplaatst. Het duo zelf heeft ook op haar Facebookpagina aandacht besteedt aan het overlijden van Riem als dierbare collega, met mooi filmpje en begeleidende tekst. Hieronder hebben wij een foto van beheerder Bert geplaatst, gemaakt tijdens een gezamenlijk optreden in Rhoon.

17 september 2017

Gisteren heeft het duo een fantastisch concert gegeven in de Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle. Het concert was voor de leden en vrijwilligers van de Zonnebloem. Bij uitzondering mochten de beheerders van deze site ook aanwezig zijn! Een fotoreportage tref je uiteraard aan onder "foto's"!

16 september 2017

Deze week heeft Rita Young bekend gemaakt dat haar nieuwe cd op zondag 24 september a.s. zal worden uitgereikt door niemand minder dan Saskia & Serge! Zie onderstaande poster voor meer informatie!

11 september 2017

Afgelopen vrijdag was het duo uitgenodigd voor het 35-jarig jubileum van Tineke Schouten!

In onderstaand artikel van het AD is ook een foto van het duo opgenomen.

Uiteraard is het artikel ook opgenomen in de collectie knipsels op deze site!

 

Het duo zag er weer stralend uit!

26 augustus 2017

Gisteren was het duo aanwezig bij de boekpresentatie van Eddy Ouwens. Eddy Ouwens was de eigenaar van de platenmaatschappij ABCD. Onder andere de albums "Sterker Dan Ooit" en "In De Wolken" heeft het duo onder dat label uitgebracht.

24 augustus 2017

Saskia & Serge hebben gisteren opgetreden tijdens het feest ter ere van de 88ste verjaardag

van de moeder van Gerard Joling, Janny Joling. Gisteren heeft Gerard een korte video van

het optreden op Facebook geplaatst, hetgeen veel enthousiaste reacties opleverde.

17 augustus 2017

Saskia & Serge hebben gisteren een super optreden neergezet tijdens de seniorenmiddag

in het kader van de Woerdense Vakantieweek. Het publiek was erg enthousiast en het duo deed op verzoek van een dame uit het publiek "Don't Tell Me Stories", waarbij Saskia alleen werd begeleid door Serge's prachtige gitaarspel. Ria Valk kwam ook speciaal langs om het optreden van dichtbij mee te maken! Uiteraard hebben wij de foto's geplaatst op de website.

Op zeer korte termijn worden de foto's nog verder aangevuld!

 

11 augustus 2017

De site is weer verder uitgebreid! Er zijn vandaag meer dan 40 nieuwe knipsels toegevoegd! Neem dus snel een kijkje!

1 augustus 2017

Het is nu vakantietijd! Wij hebben daarom niet heel veel nieuwtjes te melden. Maar een nieuwe maand is weer begonnen en dus hebben we wel weer een nieuwe foto en lied van de maand! Uiteraard in zomerse sferen! Hebben jullie nog leuke foto's, nieuwtjes of ideeën voor de vriendensite? Laat het ons dan weten via contact@saskiaenserge.nl!

1 juli 2017

Soms lijkt het misschien rustig op de site, omdat even geen nieuws wordt geplaatst, maar niets is minder waar! De site wordt voortdurend aangevuld en geoptimaliseerd! Ook in de afgelopen dagen zijn weer foto's en knipsels toegevoegd en is de discografie aangevuld! Omdat een nieuwe maand is begonnen hebben wij daarnaast een nieuwe foto en een nieuw lied van de maand toegevoegd!!

16 juni 2017

Als hommage aan de prachtige hit van het duo "Zomer In Zeeland" hebben wij onderstaande afbeelding gemaakt!

20 mei 2017

Op vrijdag 26 mei zend Radio 5 de top 200 van de jaren zeventig uit. Iedereen mag stemmen op zijn of haar favoriete liedje en ook het duo staat met drie liedjes in de keuzelijst! Ga dus snel naar deze site en breng een stem op ons fantastische duo uit!

18 mei 2017

Vandaag hebben wij een fotoreportage toegevoegd van het optreden tijdens de uitreiking van de oeuvrebox van Conny Vandenbos. Inmiddels hebben daarvan mooie foto's gevonden/ontvangen! Daarnaast hebben wij gisteren ook het optreden tijdens de hommage aan Conny Vandebos in 2010 geplaatst in ons youtube-kanaal! Met dank aan Marc Bijlsma voor het ter beschikking stellen van de opname!

 

Tot slot wijzen wij de fans graag op het grote interview dat deze week in de Story staat! De Story staat stil bij het gelukkige huwelijk van het duo en hoe zij dit voor elkaar hebben gekregen. Lees hier meer over het interview!

16 mei 2017

Vandaag was het duo te gast bij NPO Radio 5 Arbeidsvitaminen! Luister het interview terug door te klikken op onderstaande foto!

14 mei 2017

Gisteren was het heel leuk en gezellig bij 192TV! Tijdens de uitzending vertelde Saskia & Serge over de ervaringen tijdens het Eurovisie Songfestival in 1971. Daarnaast nam het duo ruimschoots de tijd om een praatje te maken met fans en gingen zij veelvuldig op de foto. Daarnaast zagen ze ook collega's als Vulcano en Ben Cramer. Onderstaande foto hebben wij gemaakt voor de facebookpagina van het duo.

11 mei 2017

Deze week staan Saskia & Serge in de Weekend! Het verrassingsweekend van Serge voor Saskia staat centraal.

 

Deze week zijn ook diverse foto's gepubliceerd van het optreden afgelopen zondag tijdens de uitreiking van de oeuvrebox. Hieronder een collage!

4 mei 2017

Op 13 mei 2017 zijn Saskia & Serge te gast tijdens de "Songfestival Top 40" bij 192TV! de uitzending begint om 12:00 uur en zal tot 16:00 duren.

2 mei 2017

Ons favoriete duo treedt 7 mei op tijdens de uitreiking van de cd-box van Conny Vandenbos!

1 mei 2017

Een nieuwe maand is begonnen, dus er is weer een nieuwe foto en een nieuw lied van de maand geplaatst! Daarnaast mogen wij, in samenwerking met webshop SASES, diverse albums en singles uit voorraad en in de originele verpakking verkopen voor spotprijzen!

1 mei 2017

In het weekend van de verjaardag van Saskia heeft Serge haar verrast met een weekendje

in Antwerpen! Wij hebben deze mooie foto van het duo mogen ontvangen!

21 april 2017

Stem via deze link op het meest onderschatte liedje uit de geschiedenis van het Nationaal Songfestival! Uiteraard hebben wij direct gestemd op het prachtige lied " 't Spinnewiel", waarmee ons favoriete duo in 1970 meedeed aan het nationeel songfestival en helaas tweede werd. In 1971 mochten Saskia & Serge zoals we weten gelukkig wel naar het ESF in Dublin!

20 april 2017

Vandaag zijn weer nieuwe knipsels toegevoegd!

14 april 2017

Vrolijk pasen iedereen!!! Ook ons duo heeft een mooie paasgroet op Facebook geplaatst!

23 maart 2017

Vandaag is de biografie aangevuld! Bijzondere foto's zijn toegevoegd, waaronder een unieke brief van het duo uit 1967. Het geeft een mooie blik in het leven toen Saskia & Serge nog optraden onder de namen Trudy en Ruud!

21 maart 2017

Afgelopen zondag was een bijzondere dag! Het duo had diverse fans bij hen thuis uitgenodigd en de beheerders van deze site mochten ook aanwezig zijn! De bijeenkomst is gepland naar aanleiding van diverse verzoeken door frequente concerbezoekers om materiaal te signeren. Het duo nam ruim de tijd voor een praatje, speelde een aantal liedjes en heeft velen platen, posters en foto's gesigneerd! Op Facebook zijn al diverse berichten geplaatst over deze dag. Hieronder een compilatie van foto's en de collage welke door de beheerders van deze site aan het duo is gegeven.

17 maart 2017

In de afgelopen weken is de site weer verder aangevuld en hou ook zeker ons Youtube-kanaal in de gaten. Met grote regelmaat worden nieuwe bijzondere filmpjes geplaatst!

27 februari 2017

Vandaag is de biografie weer geüpdatet, afgelopen week ook weer veel filmpjes en knipsels toegevoegd. De vriendensite blijft dan ook groeien en groeien! Aanvulling blijven zeer welkom via contact@saskiaenserge.nl!

13 februari 2017

Gisteren hebben Saskia & Serge een mooi verrassingsoptreden gedaan in Schokland! Op de facebookpagina van het duo is onderstaande afbeelding geplaatst! Daarnaast is de biografie uitgebreid met een stukje over het succes in Indonesië met een link naar een biografie van het duo in het indonesisch!

11 februari 2017

Vandaag zijn weer nieuwe knipsels! Deze week zijn bijna 200 nieuwe knipsels toegevoegd! Daarnaast zijn deze week ook nieuwe filmpjes op ons youtube-kanaal gepost!

8 februari 2017

Wat is de link tussen Kim Wilde en Saskia & Serge? De officiële fansite van Kim Wilde heeft hier deze week een artikel over geschreven. Je vind het artikel bij de knipsels op deze pagina. Ook kan je het artikel lezen via deze link

6 februari 2017

In de afgelopen dagen hebben wij wederom weer tientallen knipsels toegevoegd! Check ze dus snel! Aanvullingen blijven zeer welkom. Wij ontvangen ze graag via contact@saskiaenserge.nl!

27 januari 2017

Nog een leuk nieuwtje vandaag! We hebben weer 15 nieuwe knipsels toegevoegd, waaronder dit knipsel over de beker die Serge heeft gewonnen met tennis!

27 januari 2017

Ook vandaag hebben we weer een video toegevoegd op ons youtube-kanaal. Hou ons kanaal dus vooral in de gaten, want de komende tijd volgen nog veel meer video's! Via het onderstaand logo van Youtube kom je op ons kanaal en is het mogelijk om je gratis te abonneren!

26 januari 2017

Vandaag hebben wij een leuke verrassing voor de fans! De videoclip van het nooit uitgebrachte nummer "Let There Be Love" hebben wij geplaatst op ons youtube-kanaal! Check dus snel ons youtube-kanaal!

23 januari 2017

Gisteren hebben Saskia & Serge een fantastisch concert gegeven in een goedgevulde zaal in Rijswijk. Het duo was in topvorm en bezoekers hadden het reuze naar hun zin! Na het concert heeft het duo ook uitgebreid de genomen om fans te woord te staan! Wij kunnen niet wachten op het volgende concert!

 

Bert Wegener heeft prachtige foto's gemaakt die vandaag of morgen te bewonderen zijn op de vriendensite!

16 januari 2017

Deze week is het zover, dan geeft het duo een concert in Rijswijk! Vorig jaar was het concert ver van te voren uitverkocht, vandaar dat het duo dit jaar is teruggevraagd. Het lijkt erop dat er voor dit concert nog kaartjes verkrijgbaar zijn, dus mocht je nog niet in het bezit zijn van kaartjes, ga dan snel naar deze website voor de laatste kaarten! Kaarten kosten slechts 10 euro!

 

Wij wensen iedereen alvast veel plezier aanstaande zondag en mocht je foto's of videoclips maken, dan zouden wij het super vinden om deze te mogen ontvangen via contact@saskiaenserge.nl. Wij plaatsen deze dan bij de andere foto's van het optreden.

7 januari 2017

Vandaag zijn meer dan 50 nieuwe krantenknipsels toegevoegd! Neem dus snel een kijkje! Hieronder hebben we een korte impressie gegeven van een aantal nieuwe knipsels. Knipsels zijn altijd zeer welkom via contact@saskiaenserge.nl!

1 januari 2017

De beste wensen voor 2017! Dat het maar een fantastisch jaar mag worden met veel muziek en optredens van ons favoriete duo!

 

Zoals u ziet zijn alle voorgaande nieuwsberichten verwijderd. Voorgaande nieuwsberichten zijn nog steeds wel terug te lezen in het archief.

 

2017 starten wij met een nieuwe lied en foto van de maand. Daarnaast hebben we ook een collage gemaakt van foto's van opredens uit 2016!