Dit superduo boeken?

0224.593.123

Nieuws

22 april 2017

Morgen wordt Saskia 70!!! Bij dezen feliciteren wij haar (alvast) graag namens de vriendensite! Neem zeker de tijd om een felicitatie te plaatsen op de facebookpagina van het duo!

21 april 2017

Stem via deze link op het meest onderschatte liedje uit de geschiedenis van het Nationaal Songfestival! Uiteraard hebben wij direct gestemd op het prachtige lied " 't Spinnewiel", waarmee ons favoriete duo in 1970 meedeed aan het nationeel songfestival en helaas tweede werd. In 1971 mochten Saskia & Serge zoals we weten gelukkig wel naar het ESF in Dublin!

20 april 2017

Vandaag zijn nieuwe knipsels toegevoegd en wijzen wij graag op de nieuwe opname door Tamara Tol van het lied "Als Ik Kijk In Je Donkere Ogen". Het is erg leuk dat het lied weer in de belangstelling staat. Het lied is in 1998 voor het duo geschreven door Dick van Altena.

14 april 2017

Vrolijk pasen iedereen!!! Ook ons duo heeft een mooie paasgroet op Facebook geplaatst!

23 maart 2017

Vandaag is de biografie aangevuld! Bijzondere foto's zijn toegevoegd, waaronder een unieke brief van het duo uit 1967. Het geeft een mooie blik in het leven toen Saskia & Serge nog optraden onder de namen Trudy en Ruud!

22 maart 2017

Serge is vandaag jarig!!! Hij wordt 71 jaar. Namens de vriendensite wensen wij Serge, en natuurlijk ook Saskia, een prachtige dag toe en nog vele gezonde, gelukkige en muzikale jaren!!! De eerste felicitatie was op Facebook namens Bert Wegener:

21 maart 2017

Afgelopen zondag was een bijzondere dag! Het duo had diverse fans bij hen thuis uitgenodigd en de beheerders van deze site mochten ook aanwezig zijn! De bijeenkomst is gepland naar aanleiding van diverse verzoeken door frequente concerbezoekers om materiaal te signeren. Het duo nam ruim de tijd voor een praatje, speelde een aantal liedjes en heeft velen platen, posters en foto's gesigneerd! Op Facebook zijn al diverse berichten geplaatst over deze dag. Hieronder een compilatie van foto's en de collage welke door de beheerders van deze site aan het duo is gegeven.

18 maart 2017

Wij zijn blij om een nieuw openbaar concert van het duo te kunnen aankondigen! 18 mei 2017 voeren zij namelijk de seniorenshow "Het Zijn De Kleine Dingen Die Het Doen" op! Kaarten kan je kopen via deze link.

 

17 maart 2017

In de afgelopen weken is de site weer verder aangevuld en hou ook zeker ons Youtube-kanaal in de gaten. Met grote regelmaat worden nieuwe bijzondere filmpjes geplaatst!

27 februari 2017

Vandaag is de biografie weer geüpdatet, afgelopen week ook weer veel filmpjes en knipsels toegevoegd. De vriendensite blijft dan ook groeien en groeien! Aanvulling blijven zeer welkom via contact@saskiaenserge.nl!

13 februari 2017

Gisteren hebben Saskia & Serge een mooi verrassingsoptreden gedaan in Schokland! Op de facebookpagina van het duo is onderstaande afbeelding geplaatst! Daarnaast is de biografie uitgebreid met een stukje over het succes in Indonesië met een link naar een biografie van het duo in het indonesisch!

11 februari 2017

Vandaag zijn weer nieuwe knipsels! Deze week zijn bijna 200 nieuwe knipsels toegevoegd! Daarnaast zijn deze week ook nieuwe filmpjes op ons youtube-kanaal gepost!

8 februari 2017

Agenda

Hieronder vermelden wij de bij ons bekende openbare optredens. Indien je aanvullingen hebt, dan vernemen wij dat graag!

 

 

18 mei 2017

Partycentrum 't Manneke (Berkel en Rodenrijs)

Wat is de link tussen Kim Wilde en Saskia & Serge? De officiële fansite van Kim Wilde heeft hier deze week een artikel over geschreven. Je vind het artikel bij de knipsels op deze pagina. Ook kan je het artikel lezen via deze link

6 februari 2017

In de afgelopen dagen hebben wij wederom weer tientallen knipsels toegevoegd! Check ze dus snel! Aanvullingen blijven zeer welkom. Wij ontvangen ze graag via contact@saskiaenserge.nl!

27 januari 2017

Nog een leuk nieuwtje vandaag! We hebben weer 15 nieuwe knipsels toegevoegd, waaronder dit knipsel over de beker die Serge heeft gewonnen met tennis!

27 januari 2017

Ook vandaag hebben we weer een video toegevoegd op ons youtube-kanaal. Hou ons kanaal dus vooral in de gaten, want de komende tijd volgen nog veel meer video's! Via het onderstaand logo van Youtube kom je op ons kanaal en is het mogelijk om je gratis te abonneren!

26 januari 2017

Vandaag hebben wij een leuke verrassing voor de fans! De videoclip van het nooit uitgebrachte nummer "Let There Be Love" hebben wij geplaatst op ons youtube-kanaal! Check dus snel ons youtube-kanaal!

23 januari 2017

Gisteren hebben Saskia & Serge een fantastisch concert gegeven in een goedgevulde zaal in Rijswijk. Het duo was in topvorm en bezoekers hadden het reuze naar hun zin! Na het concert heeft het duo ook uitgebreid de genomen om fans te woord te staan! Wij kunnen niet wachten op het volgende concert!

 

Bert Wegener heeft prachtige foto's gemaakt die vandaag of morgen te bewonderen zijn op de vriendensite!

16 januari 2017

Deze week is het zover, dan geeft het duo een concert in Rijswijk! Vorig jaar was het concert ver van te voren uitverkocht, vandaar dat het duo dit jaar is teruggevraagd. Het lijkt erop dat er voor dit concert nog kaartjes verkrijgbaar zijn, dus mocht je nog niet in het bezit zijn van kaartjes, ga dan snel naar deze website voor de laatste kaarten! Kaarten kosten slechts 10 euro!

 

Wij wensen iedereen alvast veel plezier aanstaande zondag en mocht je foto's of videoclips maken, dan zouden wij het super vinden om deze te mogen ontvangen via contact@saskiaenserge.nl. Wij plaatsen deze dan bij de andere foto's van het optreden.

7 januari 2017

Vandaag zijn meer dan 50 nieuwe krantenknipsels toegevoegd! Neem dus snel een kijkje! Hieronder hebben we een korte impressie gegeven van een aantal nieuwe knipsels. Knipsels zijn altijd zeer welkom via contact@saskiaenserge.nl!

1 januari 2017

De beste wensen voor 2017! Dat het maar een fantastisch jaar mag worden met veel muziek en optredens van ons favoriete duo!

 

Zoals u ziet zijn alle voorgaande nieuwsberichten verwijderd. Voorgaande nieuwsberichten zijn nog steeds wel terug te lezen in het archief.

 

2017 starten wij met een nieuwe lied en foto van de maand. Daarnaast hebben we ook een collage gemaakt van foto's van opredens uit 2016!