Nieuwsarchief

29 november 2016

Omdat december een feestmaand hebben wij besloten om op deze site de komende maand twee mp3's te plaatsen! van 1 t/m 5 december zal het mogelijk zijn een sinterklaaslied te beluisteren. Na 5 december zal dit lied vervangen worden door een kerstlied. De foto van de maand zal ook in een kerstsfeer zijn!

21 november 2016

Dit theaterseizoen zijn helaas weinig openbare concerten van ons duo. Dit wil niet zeggen dat het duo weinig concerten geeft, in tegendeel! Deze concerten zijn veelal in woonzorgcentra. Gisteren werd echter een van de beheerders van deze site, Bert, uitgenodigd om een concert bij te wonen in het WZC De Pelkwijk in Winterwijk! Gelukkig heeft Bert foto's gemaakt, zodat we een impressie hebben van het concert!

11 november 2016

Het concert in Veghel vanavond was subliem! Een volle zaal, veel gezelligheid en het duo in topvorm! Dit weekend zal de reportage volgen in de betreffende rubriek!

8 november 2016

Gisterenavond was het duo te gast bij Volgspot! Helaas bereikte ons dit nieuws niet op tijd genoeg om het op deze site aan te kondigen, maar gelukkig kan het via deze link worden nageluisterd! Het duo zingt ook nog live in de studio!

6 november 2016

Leuk nieuws! In de "evergreen top 1000" staat ons duo op plaats 793 met het nummer Zomer In Zeeland!

29 oktober 2016

Gisteren was het duo, zoals eerder aangekondigd, te gast bij Radio M Utrecht. Het was een erg leuk interview waarbij uitvoerig is ingegaan op countrymuziek. Het interview is terug te luisteren via deze link.

25 oktober 2016

Vandaag staat op de facebookpagina van het duo leuk nieuws. Vrijdag is het duo te gast bij RTV Utrecht!

17 oktober 2016

Zoals eerder aangekondigd, waren Saskia & Serge gisteren te gast bij RTVM. Voor degene die het hebben gemist, hebben wij het opgenomen. Klik op de afbeelding om het te luisteren(opname is beperkt beschikbaar). Aan het eind van het gesprek zegt het duo ook iets over een nieuw project. Wij kunnen niet wachten totdat nieuw werk wordt uitgegeven!!!

Vandaag is bekend geworden dat Saskia & Serge te gast zijnop RTVM! Ze zijn te gast in het programma "Countrystyle" en zij zullen rond 17.30 uur een telefonisch interview geven. Wij kijken er naar uit!

14 oktober 2016

11 oktober 2016

8 oktober 2016 waren Saskia & Serge te gast bij het evenement "Geweld Uut De Boerschop". Helaas waren we hier niet van op de hoogte en hebben dit dus ook niet op de agenda geplaatst. Gelukkig hebben we op internet wel foto's gevonden van het optreden en zelfs een filmpje op youtube. Zo kunnen we het optreden toch nog zien en horen! Het is op de website geplaatst In de rubriek "fotoreportages van optredens"

Radio Gelderland presenteert zaterdag 12 november 2016 voor de tiende keer de Gelderse Top-100. Saskia & Serge staan in de lijst met "Als je zachtjes zegt ik hou van jou". Stem op dit prachtige nummer via www.geldersetop100.nl! Uiteraard kan je ook zelf een favoriet nummer van het duo invoeren. Kan het duo rekenen op jullie stem? Wij hopen het!

7 oktober 2016

1 oktober 2016

Een nieuwe maand is weer begonnen, dus tijd voor een nieuw lied van de maand en een nieuwe foto onder de tegel "terug in de tijd"!

23 september 2016

Vandaag heeft ons het nieuws bereikt dat Saskia & Serge te gast zijn tijdens de dag van de ouderen op 7 oktober 2016 in Giessenlanden! Zie bijgevoegd artikel voor meer informatie

19 september 2016

Regelmatig wordt de rubriek "knipsels" aangevuld. Zo ook vandaag. Veel knipsels uit de jaren 70 en 80 zijn toegevoegd!

2 september 2016

Omdat gisteren een nieuwe maand is begonnen, is er weer een nieuwe foto geplaatst in de rubriek "Terug in de tijd" en is ook een nieuw lied van de maand geplaatst! Daarnaast is de pagina "Video's" aangevuld. Veel kijk- en luisterplezier gewenst!

Vandaag zijn Saskia & Serge begonnen aan de reeks concerten voor het zomerfeest in Gorinchem. In deze week zullen zij diverse zorgcentra bezoeken waar zij vele bewoners zullen verblijden met een concert. De eerste foto'shebben wij reeds gevonden op www.zomerfeest.nl en zijn ook op deze site geplaatst! Wij houden internet in gaten en zodra meer foto's beschikbaar zijn dan worden deze geplaatst!

15 augustus 2016

15 augustus 2016

Op basis van de prachtige foto's van Bert, hebben wij het volgende filmpje gemaakt. Het is een sfeerimpressie van het optreden 13 augustus jl. in Vlaardingen, ondersteund met een opname op locatie van Hallelujah!

13 augustus 2016

Vandaag stond het duo, na een welverdiende vakantie, weer op het podium! Ze waren de hoofdact op het festival "Terug in de tijd" in Vlaardingen. Met veel succes en gezelligheid hebben ze een fantastisch optreden neergezet! Geniet na/mee met de foto's in de betreffende rubriek op deze website!

28 juli 2016

Vandaag stond er een leuk stukje over "Zomer in Zeeland" in een lokale krant!

Wij kunnen vandaag ook al verklappen dat zeer binnenkort uitgebreid aandacht zal worden besteed aan de Koninklijke onderscheiding van het duo, met nooit eerder vertoonde foto's!

15 juli 2016

15 juli 2016

Nadat Craptastic80s vrij recent op YouTube het nummer My Flyer and Me plaatste heeft hij vandaag de complete special "Something Special" geplaatst! De special kan je vinden onder het tabblad "video's".

 

Wij zijn uiteraard heel erg blij met het vrij gekomen beeldmateriaal en willen hem hiervoor namens de vriendensite hartelijk bedanken. Craptastic zorgde al eerder voor beeldmateriaal van ons duo uit de zeventiger jaren.

8 juli 2016

Een leuke anekdote is vandaag geplaatst op de facebookpagina van het duo!

5 juli 2016

Vandaag is een artikel over Saskia en Serge verschenen waarin de aankomende reeks optredens in diverse tehuizen in Gorinchem wordt belicht!

1 juli 2016

Een nieuwe maand is begonnen en daarom is er weer een nieuwe "Terug-in-de-tijd-foto" en ook een nieuw lied van de maand geplaatst! Deze maand hebben we gekozen voor een bijzondere live-uitvoering van het lied "We Still Believe In Tomorrow" in prachtige kwaliteit. Laat ons vooral via het gastenboek weten of het bevalt en uiteraard staat het vrij verzoekjes te plaatsen voor een volgend bijzonder lied van de maand!

26 juni 2016

Vandaag is een uitgebreide fotoreportage van het optreden eerder deze week in Hoogvliet geplaatst op de site! Kijk dus snel in de rubriek "Foto's". De prachtige foto's zijn gemaakt door een van de beheerders van deze site; Bert Wegener.

23 juni 2016

Wat was het vandaag een fantastisch concert in LCC De Zevensprong! Zowel het publiek als Saskia & Serge zelf waren enthousiast. Een uitgebreide fotoreportage zal waarschijnlijk zondag op deze site geplaatst worden!

23 juni 2016

Graag delen wij de poster van het optreden in Vlaardingen op 13 augustus a.s. De specifieke tijd van het optreden van het duo is ons nog niet bekend, maar het vindt in elk geval plaats tussen 14.00u en 17.00u.

17 juni 2016

Meer foto's staan onder de rubriek Foto's!

10 juni 2016

Deze week is een leuk artikel verschenen over het optreden deze maand in De Zevensprong. Voor wie nog geen kaartjes heeft gekocht, wacht niet te lang!

2 juni 2016

Vandaag hebben wij vernomen dat het duo zaterdag 13 augustus a.s. zal optreden tijdens het "Zomerterras" in Vlaardingen. Toegang is gratis!

26 mei 2016

Gisteren was er een feest ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum en de 75ste verjaardag van Imca Marina. Ook ons favoriete duo was hierbij aanwezig!

 

Mocht iemand foto's van het duo hebben tijdens dit evenement, dan houden we ons aanbevolen! We verwachten dat de bladen aandacht zullen besteden aan dit feest, met hopelijk ook foto's van Saskia & Serge!

22 mei 2016

Vandaag hebben wij vernomen dat Saskia & Serge zullen optreden (met een eigen drummer) tijdens de clubavond op 6 juni 2016 van de Amsterdamse Artiesten Club. Niet-leden zijn ook welkom, maar betalen wel een entreeprijs van 8 euro.

17 mei 2016

Uit het omvangrijke fotoarchief van Bert zijn vandaag diverse oude foto's van optredens toegevoegd. Hieronder ook de eerste, helaas wat verkleurde, foto die Bert in 1974 heeft genomen op 15-jarige leeftijd! Toen nog niet wetende wat voor groot vervolg er aan zijn fanschap zou worden gegeven!

Deze week staat Serge In de Privé. Serge wordt gevraagd naar het Eurovisie Songfestival, countrymuziek en het pensioen!

14 mei 2016

8 mei 2016

30 Mei a.s. zal het duo optreden in L.C.C. 't Klooster! Zie onderstaand bericht voor verdere informatie!

4 mei 2016

Ons favoriete duo staat deze week in de Party met een prachtig interview! Saskia & Serge wordt gevraagd naar het gebruik van de artiestennamen, optredens, het leven samen en ook staan ze stil bij de 2 albums die ze in de planning hebben.

3 mei 2016

Na De Blauwe Kei heeft nu ook de Rijswijkse Schouwburg het duo teruggevraagd! Eerder dit jaar hebben Saskia & Serge een uitverkocht concert gegeven en daarom gaat de voorstelling in reprise! Kaarten kan je hier bestellen.

 

30 april 2016

Saskia & Serge hadden vandaag veel succes met het optreden in de Seniorenshow!

 

Via diverse kanalen hebben wij inmiddels foto's gevonden, welke wij geplaatst hebben onder de rubriek foto's.

24 april 2016

Wij hebben vernomen dat alle kaarten voor de seniorenshow in Vlaardingen op 30 april 2016 zijn uitgegeven. Het zal dus een optreden voor een vol huis worden!

24 april 2016

Het duo heeft vandaag vernomen dat Joop Schilder is overleden. Op de facebookpagina hebben zij daarom dit bericht gezet en ook wij willen het hier plaatsen, ter nagedachtenis aan Joop.

23 april 2016

Vandaag is Saskia jarig en er zijn al talloze felicitaties binnengekomen op de facebookpagina van het duo. Bij dezen een collage van geplaatste afbeeldingen/kaarten!

22 april 2016

Morgen is onze favoriete zangeres jarig! Op de facebookpagina van het duo is de onderstaande mooie afbeelding geplaatst. Namens alle fans:

 

"GEFELICITEERD SASKIA EN NOG VELE JAREN!"

21 april 2016

Theater De Blauwe Kei heeft deze week bekend gemaakt dat zij Saskia & Serge voor een concert hebben teruggevraagd na het succesvolle concert in 2013. Dit concert was toen door het publiek gewaardeerd met een 9,5 en de voorstelling is uiteindelijk uitgeroepen tot de beste voorstelling van dat theaterseizoen! 11 nomber 2016 staan zij met het vernieuwde "Sterker Dan Ooit" concert in het theater in Veghel!

 

Reserveer snel hier het kaartje voor het te laat is!

 

3 april 2016

Deze week is bekend gemaakt dat Saskia & Serge zullen optreden tijdens een seniorenshow op 30 april 2016. Het evenement vindt plaats in de Stadsgehoorzaal te Vlaardingen.

 

https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/seniorenshow

 

Het lijkt erop dat het evenement helaas een besloten karakter heeft en alleen bedoeld is voor de senioren van Vlaardingen...

 

 

26 maart 2016

Deze week zijn twee mooie berichten op de facebookpagina van het duo geplaatst. 1 bericht over de verjaardag van Serge en 1 bericht waarin het duo een ieder fijne paasdagen toewenst. Vele (verjaardag)wensen heeft het duo naar aanleiding van de berichten ontvangen! Hieronder zijn de afbeeldingen geplaatst!

 

14 maart 2016

Het programma is, vanwege de grootte van het bestand, slechts tijdelijk via deze site beschikbaar!

En ook het laatste deel van het interview voor Bingo FM is inmiddels uitgezonden! Mocht je het gemist hebben, via het onderstaand plaatje kan je het alsnog beluisteren!

 

12 maart 2016

Gerard Joling heeft deze maand een leuk filmpje geplaatst waarin hij het lied "Don't Tell Me Stories" playbackt!

 

9 maart 2016

Het programma is, vanwege de grootte van het bestand, slechts tijdelijk via deze site beschikbaar!

Het tweede deel van het interview voor Bingo FM is inmiddels uitgezonden! Helaas konden we de fans via deze pagina niet eerder informeren, maar via het onderstaand plaatje is het tweede deel wel na te luisteren! Een derde deel is al aangekondigd en wordt, onder voorbehoud, maandag a.s. uitgezonden.

 

8 maart 2016

De redactie van Bingo FM heeft ons laten weten dat het gehele interview van 2 maart 2016 een half uur heeft geduurd. Het interview dat op 3 maart 2016 is uitgezonden is dus maar een fragment. Op dit moment dient het interview nog gemonteerd te worden, maar de redactie laat het ons weten wanneer weer delen van het interview worden uitgezonden. We houden jullie uiteraard op de hoogte via deze pagina!

 

5 maart 2016

Het programma is, vanwege de grootte van het bestand, slechts tijdelijk via deze site beschikbaar!

Saskia & Serge waren 3 maart 2016 te horen bij Bingo FM. Ze zijn voor het programma op 2 maart geïnterviewd, toen zij te gast waren bij Radio M Utrecht, welke in hetzelfde pand als Bingo FM is gehuisvest. Door op het onderstaand plaatje te klikken, kan je het interview terugluisteren!

 

5 maart 2016

Prachtig nieuws op de Facebook! Wat mooi dat de samenwerking wordt voortgezet!

 

2 maart 2016

Zoals we eerder hebben aangekondigd, waren Saskia & Serge vandaag te gast bij Radio M Utrecht. Zij hebben diverse vragen beantwoord over de jaren 70 en hebben de liedjes "Zomer in Zeeland" en "Baby I'll Give You Everything" prachtig live gezongen. Via het onderstaand plaatje kan je het programma luisteren!

 

Het programma is, vanwege de grootte van het bestand,

slechts tijdelijk via deze site beschikbaar!

 

28 februari 2016

Vandaag hebben Saskia en Serge een optreden verzorgd in Rotterdam. Fan van het eerste uur Lia van Velzen en haar dochter Jessica waren aanwezig bij dit concert.

 

Ook nu weer is het concert goed bezocht! Het publiek was wederom erg enthousiast en het publiek deed lekker mee. Kortom het was weer super gezellig! De volgende foto's hebben wij van Lia ontvangen.

26 februari 2016

Zoals aangekondigd op 12 februari jl. heeft er een faninterview plaatsgevonden met Saskia en Serge. Joost en Bert hebben het duo 10 vragen voorgelegd. Lees het hele interview hier

 

Heb je zelf een fanvraag? Stuur deze dan naar contact@saskiaenserge.nl!

23 februari 2016

Gisteren heeft zanger Ger Vos een bericht op zijn facebookpagina geplaatst waarbij hij aangeeft opgetreden te hebben ter ere van het 30 jarig bestaan van de Rotterdamse Artiesten Club. Ook Saskia & Serge waren hierbij aanwezig. De volgende foto's heeft Ger geplaatst.

23 februari 2016

Afgelopen zaterdag, 20 februari 2016, waren Saskia & Serge te gast in KRO's Theater van het Sentiment! Hierbij werd stilgestaan bij de datum 20 februari 1971. Ons duo vertelt over de deelname aan het ESF en het lied "Zomer in Zeeland" wordt gedraaid. Door het klikken op het volgende plaatje, kan het onderdeel worden nageluisterd!

21 februari 2016

De beheerders van deze site hebben vandaag na het fantastische (en uitverkochte) concert in Rijswijk gesproken met Saskia & Serge. Van het duo zelf hebben wij vernomen dat zij op 2 maart 2016, tussen 12.00 en 14.00 uur te gast zijn bij Radio Utrecht. Zij hebben ons verklapt dat ze gevraagd zijn het nummer "Zomer in Zeeland" live ten gehoren te brengen!

20 februari 2016

Deze week was het duo aanwezig bij het verjaardagfeest van Ria Valk. Ria Valk werd 75 jaar en zij vierde dit op een rondvaartboot op de Amsterdamse grachten. Het duo zong Hallelujah voor de jarige!

Binnenkort een faninterview met Saskia & Serge! Heb je zelf een fanvraag? Stuur deze dan naar contact@saskiaenserge.nl

12 februari 2016

7 februari 2016

Voor wie graag meer infomatie wil over het concert van Saskia & Serge op 28 februari a.s. in Rotterdam, check deze info!

3 februari 2016

26 januari 2016

Vandaag hebben Saskia & Serge een optreden gegeven in Enkhuizen! Dit concert was georganiseerd door De Zonnebloem. Op 20 januari en 26 januari 2016 zijn hiervan ook artikelen verschenen, welke te vinden zijn in de rubriek "Knipsels". Voor eventuele foto's van het optreden houden we ons aanbevolen!

15 januari 2016

UITVERKOCHT!

Vandaag bereikte ons het bericht dat de voorstelling van 21 februari 2016 is uitverkocht! Iedereen die een kaartje heeft kunnen bemachtigen, heel veel plezier gewenst!

 

Volgens onze gegevens is het nog wel mogelijk om kaarten te kopen voor de voorstelling op 28 februari in Rotterdam. Voor kaarten kan je e-mailen naar: castagnetsenc@rotterdam.nl

14 januari 2016

Zoals je wellicht gemerkt hebt, wordt deze site nog voortdurend uitgebreid. Sinds gisteren is het mogelijk een bericht te plaatsen in het gastenboek. Wij hopen dat bezoekers hier een berichtje willen achterlaten!

31 december 2015

Vergeet niet kaarten te kopen voor de twee komende theatershows van het duo!

21 februari 2016 staan ze in Rijswijk en 28 februari 2016 staat de show in Rotterdam.

 

Kaarten kan je kopen via de onderstaande links!

11 december 2015

Ons favoriete duo heeft op haar facebookpagina een kerstwens geplaatst!

Klik op het plaatje voor een grotere versie van de wens.

9 oktober 2015

Saskia & Serge staan vanaf heden op Spotify met het album "Liedjes Voor Altijd". Dit album is vooralsnog niet in de winkel verkrijgbaar en dus alleen via Spotify en ITunes te beluisteren!