2012-2014

61. Whiskeylied op vinyl-single

Er is één en al verwondering rond deze verder voor ons onbekende single.

Het door Saskia en Serge gezongen Whiskeylied verschijnt zo maar op vinyl, 

als B-kant van een Duits lied.

62. Start van contact@saskiaenserge.nl

In de loop van 2012 wordt er gestart met contact@saskiaenserge.nl. Fans kunnen voortaan met al hun vragen m.b.t. het duo hier terecht.


Opvallend zijn de vragen die binnen komen voor fotokaarten met handtekening vanuit het buitenland. Landen als Rusland, Tsjechië en Polen zijn meer regel dan uitzondering.

63. De verzamel-cd "Mooie Liedjes"

Ook Jacques Herb is in zijn sas met de

nieuwste cd van Saskia & Serge

De "Verzamel CD Mooie Liedjes": de nieuwste CD van Saskia & Serge. Deze meest recente CD is een compilatie van de CD "Mooie Liedjes", met de veel gevraagde liedjes van de "live optredens". Na ieder optreden wordt er altijd gevraagd naar: "Hello Marylou" en "Tuintje",maar vooral "Hallelujah". Saskia & Serge hebben deze succesnummers van het Theaterprogramma "Sterker dan Ooit" speciaal voor deze CD opgenomen. Er is dus niet alleen een nieuwe hoes, maar ook een nieuwe glasmaster en een totaal nieuwe persing gemaakt. Op de CD staan ook de liedjes die Saskia & Serge tijdens hun vele

optredens zingen.Het populaire duo heeft een selectie van deze nummers gemaakt, die met elkaar een mooie CD opleveren. De CD heeft een duidelijk herkenbare sound en er is veel aandacht aan de sfeer besteed.  Het is Saskia en Serge gelukt hun gevoel en het plezier dat ze bij het maken van dit Album

  hadden, op de CD te krijgen.

  Natuurlijk is de stem van Saskia weer opvallend goed en draagt deze productie, maar ook door

  de mooie gitaarpartijen van Serge, is het echt een opmerkelijke "Saskia en Serge CD" geworden.

  De bekende Nederlandse liedjes zijn in een nieuw jasje gestoken en het is verassend dat deze,

  in de uitvoering van S&S, weer helemaal opbloeien.

 

  De nieuwe opname van "Hallelujah" wordt door Saskia prachtig gezongen en

  de door Serge bespeelde "labsteel" geeft een speciale kleur aan dit bijzondere nummer.

  Saskia en Serge wensen u veel luisterplezier met hun meest recente CD:


U kunt de cd bestellen via de eigen website van het duo of via de link op deze site onder "shop".

64. De Contessa van Renesse

In de Contessa van Renesse beleeft een uitzonderlijk adelijk trio, de meest vreemde avonturen op een vakantiepark in Renesse. Iedere aflevering is er een spannend probleem dat moet worden opgelost.


Zo brachten in 2012 gravin Tessa, haar man graaf Jan en zijn jeugdliefde Adelheid 8 weken lang het mooie Zeeland in beeld. De Contessa van Renesse was een nieuwe famiieserie met een verrassend script en mooie liedjes.


Saskia en Serge werkten ook mee aan deze serie. Zo waren ze te zien als een heuse gravin en graaf en zongen ze ( hoe kan het ook anders ) Zomer in Zeeland.

65. Para Los Ninos

In oktober 2012 wordt er in Benidorm meegewerkt aan het PARA LOS NINOS concert. Een projekt voor de kansarme kinderen in Spanje.


Speciaal voor dit projekt wordt het nummer PARA LOS NINOS geschreven, dit nummer is niet in Nederland uitgebracht. Ook collega Riem de Wolf is op dit nummer te horen.


Met deze succesvolle theatershow waren Saskia en Serge in 2013-2014 te zien in de volgende plaatsen: Vught, Huizen en Schagen.

66. Theatershow It's Country Time

67. Bezoek aan Turkije

Tijdens een artiestereis wordt er een bezoek gebracht aan Turkije.

Natuurlijk wordt er opgetreden voor de gasten. ook worden er videoclips opgenomen.68. De onverbreekbare verbintenis met het Eurovisie Songfestival


Hun deelname aan het songfestival dateert uit 1971, in Dublin met het nummer Tijd. Ze werden er zesde. De deelname aan het songfestival zou hen blijven achtervolgen.


Elke jaar in de periode rond het songfestival worden ze wel benaderd, hetzij door radio-TV of de krant, om hun mening te geven over het songfestival van dat jaar.

Aan de zeer succesvolle theatershow Sterker dan ooit is inmiddels een einde gekomen.g Dat wil niet zeggen dat Saskia en Serge niet meer in de theaters zijn te zien.


Met grote regelmat staan ze met de vernieuwde show Sterker dan ooit -

liedjesprogramma in de kleinere theaters. Nieuw in deze show is, dat de teksten (vooral het refrein) van liedjes worden geprojecteerd op een groot scherm. De interactie met hun publiek wordt hierdoor groter,de zaal kan lekker meezingen, hetgeen veelvuldig gebeurd. Met deze vernieuwde show waren Saskia en Serge al te zien in Malden.


Ook het werken voor de Stichting SAZO, waarbij ze nog steeds gecontracteerd zijn, gaat gestaag door. Met hun liedjesprogramma De kleine dingen, dat veelal gericht is op de senioren, bezorgen ze deze doelgroep een leuke middag.


In november 2014 is ook nog één keer met veel succes de country-voorstelling It's Country-Time gebracht in het nieuwe Scagon-theater in Schagen.

69. Vernieuwde theatervoorstelling

Spot op Saskia & Serge, één duo dat altijd blijft!

2012-2014

60. De bijzondere band met Benny Neyman

Saskia en Serge hebben altijd een bijzondere band gehad met hun collega Benny Neijman.

In hun theatershow Sterker dan ooit brengen ze een ode aan hun overleden vriend en zingen zij het door hem geschreven nummer 't Doel van het leven.

't Doel van het leven


Vreemd zijn de wegen

Die wij moeten gaan

Soms langs diepe ravijnen

Door donkere lanen

Vol kuilen en keien

We vallen en glijen

Om daarna weer strompelend

Verder te gaan


Hoog zijn de bergen

Die wij steeds beklimmen

We jagen vergeefs

Op illusies, op schimmen

Naar toppen, in dalen

We winnen, we falen

We reiken naar cosmos

Naar niets op den duur


Refrein:

't Doel van 't leven

Blijft steeds een mysterie

't Is niet te doorgronden

Je komt elke keer weer die

Zinloosheid tegen

Want vreemd zijn God's wegen

Ze leiden ons verder

Geen mens weet waarheen


Groot blijft het wonder

Het eeuwige zwijgen

En nooit zal de mens

Er 'n antwoord op krijgen

Op vragen, wie God is

Waarom dit ons lot is

Maar vragen is waanzin

En spelen met vuur


Refrein


Instrumentaal


Refrein