2014-heden

In Deventer onthulde Saskia het geheim van haar jasje. Ziet U waarvan het gemaakt is. Juist: van een oude spijkerbroek

BEVERWIJK - Saskia & Serge gaven vanmiddag het eerste van vier optredens in de stad. Tot en met zaterdag brengen ze een selectie uit hun repertoire in de vier seniorencomplexen van Beverwijk, te weten Lommerlust, Huis ter Wijck, Elsanta en Nieuw Akerendam. 


Het onlangs gerenoveerde en heropende woonzorgcentrum Lommerlust aan de Peperstraat was als eerste aan de beurt. Om 14:30 uur werd het optreden ingeleid door een korte toespraak van Hans Visser namens Lions Club Beverwijk. Deze organisatie maakt het muziekfestijn voor senioren jaarlijks mogelijk. Daarvoor worden de gelden aangewend die men verkrijgt uit de opbrengsten van Kennemer Jazz.


Nadat ook waarnemend burgemeester Freek Ossel de bewoners van Lommerlust kort had toegesproken betraden Saskia & Serge vanmiddag het podium. Ze brachten een mix van herkenbare Nederlandstalige en Engelstalige liedjes, die goed in de smaak vielen. Bij het nummer 'Als ik kijk in je donkere ogen', dat zelfs twee keer werd gezongen, werd in polonaise door de zaal gelopen. Niet alleen de bewoners, maar ook het verzorgend personeel en burgemeester Ossel namen hieraan deel.

72. Het Grote Songfestival Boek

In maart 2015 is Het Grote Songfestival Boek verschenen. In dit boek ig ook aandacht voor Saskia & Serge. Saskia & Serge waren dan ook aanwezig tijdens de presentatie van het boek.

73. Musical Pinokkio in de Efteling

In september 2015 waren Saskia en Serge aanwezig bij de premiére van de musical Pinokkio in het Efteling-theater.

74. Spotify

Vanaf oktober 2015 staan Saskia en Serge met het album Liedjes voor altijd op spotify. Vooralsnog is dit album niet verkrijgnaar in de winkels, je kunt het uitsluitend beluisteren via Spotify en Itunes.

75. Vriendenclub wordt vriendensite

Beheerder Bert liep steeds vaker tegen de beperkte mogelijkheden van clubs.nl aan. Vandaar dat begin 2016 met de vriendenclub is gestopt. Hiervoor in de plaats is de vriendensite gekomen. De vriendensite biedt de mogelijkheid om uitgebreider stil te staan bij de prachtige carrière van Saskia & Serge en fans hiermee goed te informeren.

76. Nieuw contract met de stichting Sazo

Na een fijne samenwerking in de afgelopen jaren met sazo (sazo.nl), heeft het duo vrijdag 4 maart 2016 bekendgemaakt dat de samenwerking met twee jaar is verlengd.


De stichting Sazo kan door sponsoring het seniorenprogramma "Het zijn de kleine dingen die het doen" voor een redelijke prijs aanbieden aan zorginstellingen te tehuizen.


Saskia & Serge geven hierbij aan dat ze het erg leuk vinden om te doen en om zo de bewoners een fijne middag te bezorgen.

Op 24 april 2016 plaatste het duo de afbeelding hiernaast op de facebookpagina. Dit nadat zij hadden vernomen dat Joop Schilder was overleden. Hij speelde een belangrijke rol in het begin van de carrière van Saskia.

77. Overlijden Joop Schilder

78. Jubileum Rita Young

Op 30 april 2016 maakte Saskia & Serge deel uit van de seniorenshow ter gelegenheid van het jubilieum van Rita Young in een bomvolle Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Het optreden viel goed in de smaak en er was behoorlijk wat publiciteit, zo ook te zien in het filmpje hiernaast. Foto's van het optreden zijn te vinden onder het tabblad "Foto's".

79. Zomerfeest Gorinchem

In de week van 15 augustus 2016 geven Saskia & Serge 5 dagen langen optredens in zorgcentra. Een aantal jaar geleden heeft het duo ook al meegewerkt aan de zomerfeest en voor dit jaar zijn ze dus weer terug gevraagd. Bij de optredens was er ook iets winnen, namelijk een meet & greet met Saskia & Serge! Winnaars konden een praatje met het duo maken en met ze op de foto. Kortom, Saskia & Serge hebben vele bewoners blij gemaakt! Meer foto's zijn te vinden in de betreffende rubriek.

81. Indonesië

80. Piraten

Ons favoriete duo is ook zeer populair bij de piraten. Zo is "Bel Me Op" een grote hit en worden nummers als "In De Wolken", "Daar Was Jij", "The Battle Of Sally Ann" en Mevrouw Robinson" veelvuldig gedraaid op priatenzenders. Zo nu en dan worden Saskia & Serge uitgenodigd voor piratenfestijnen, waarbij ze dan graag voornoemde nummers nog eens ten gehore brengen. Zie ook de collage hiernaast!

Saskia & Serge zijn ook bekend in Indonesië. Het nummer "Don't Tell Me Stories" is daar ongekend populair. Onlangs hebben wij op het internet een biografie in het indonesisch gevonden. Om deze te bekijken, kan je op deze link klikken.

82. Hitnotering in Zuid-Afrika

De website SA Top 20 Charts beschrijft alle hitnoteringen in Zuid-Afrika. Hierbij wordt ook stil gestaan bij het succes van "Don't Tell Me Stories". Dit nummer heeft in Zuid-Afrika 5 weken in de hitparade gestaan, met als hoogste notering nr. 15. Dit was toentertijd het 20ste liedje uit Nederland wat ooit de hitparade in Zuid-Afrika had weten te bereiken!

Voor recente verhalen en activiteiten van het duo, verwijzen wij u graag naar de nieuwspagina.


Spot op Saskia & Serge, één duo dat altijd blijft!

2014-heden

70. Oktober 2014: Een drukke maand

Oktober 2014 was een drukke maand voor het duo, naast het normale werk stond er een theatershow in Malden, wordt er meegwerkt aan de Jumbo-senioren show in Vlaardingen en was er een uitstapje naar Benidorm, om opt te treden tijdens de aldaar georganiseerde feestweek.


Op 29 oktober 2014 was het duo daarnaast 45 getrouwd.

71. Lekker blijven zingen

In 2015 gaan Saskia en Serge gewoon lekker door met zingen. Naast hun normale werk waren er wederom theatervoorstellingen in de kleinere theaters (o.a. Schouwburg Deventer en Musica in Rotterdam).


Nieuw zijn de matinee-voorstellingen op de zondagmiddag (hiervan was bv. sprake in Rotterdam) Ook het werken voor de Stichting SAZO ging in 2015 gestaag door. Er werden weer heel wat verzorgingstehuizen aangedaan. Tijdens de feestweek in augustus in Beverwijk stonden ze er vier dagen achtereen in een verschillend verzorgingshuis.

Deventer koek voor het duo

En zo ziet het jasje er uit als het wordt gedragen