Nieuwsarchief

25 maart 2018

Gisteren hebben Saskia & Serge een spetterend optreden gegeven tijdens de PCF Beach Party in Fleringen. De eerste foto's hebben ons al bereikt. Uiteraard plaatsen wij de foto's onder "Foto's van optredens"!

23 maart 2018

Op woensdag 25 april wordt tijdens de live-uitzending van Volgspot op NPO Radio 5 telend gemaakt welk lied de titel "De mooiste Nederlandstalige Songfestivaltekst" wint. Wij roepen alle fans dus heel graag op om je stem uit te brengen via deze link!

18 maart 2018

Saskia & Serge hebben speciaal voor de PCF Beach Party een lied gemaakt op de melodie van "Lambada". Heel erg leuk! Wij hebben een kaftje gemaakt voor dit nummer en uiteraard is dit lied ook te vinden in de discografie.

20 februari 2018

zaterdag 24 maart 2018 treden Saskia en Serge op tijdens de beach party van de PCF (Piraten Combinatie Fleringen). De entree is gratis!

18 februari 2018

Vandaag hebben Saskia & Serge een prachtig concert gegeven voor een uitverkochte zaal in Schagerbrug. De bezoekers waren vol lof na afloop en er wordt al gesproken over een tweede concert volgend jaar. We hopen daar uiteraard op! Binnenkort volgt een uitgebreid fotoverslag op deze site!

23 januari 2018

Vandaag hebben Saskia & Serge opgetreden in WZC Steijndeld. Het was een zeer geslaagd optreden! De zaal reageerde enthousiast op de mooie herkenbare liedjes en de nog altijd prachtige stem van Saskia! Een fotoreportage kunt u terugvinden in de betreffende rubriek op deze website.

1 januari 2018

De beste wensen voor 2018! De nieuwjaarswens van het duo is onze foto van de maand in

januari! We hebben ook direct leuk nieuws te melden. Het duo geeft namelijk op zondagmiddag 18 februari 2018 een concert in Schagerbrug! Kaarten zijn te bestellen via kaarten@oek.nl. Meer informatie via deze link!

16 december 2017

Even geleden hebben wij op de vriendensite een kerstkaart geplaatst voor alle fans en bezoekers. Het duo heeft op facebook nu ook zelf een kerstkaart geplaatst. Zie hieronder!

16 december 2017

Vandaag was het duo te gast bij "Kerst met RTW". Het duo was goed in vorm en zong "Keep On Truckin", "Zomer In Zeeland", "Hallelujah" met Sound of Celebration, "Als Ik Kijk In Je Donkere Ogen en tot slot Feliz Navidad (samen met andere artiesten). Wij hebben foto's gevonden op de facebookpagina van Rita Young. Deze hebben wij geplaatst onder "Foto's".

14 November 2017

Wij hebben heel leuk nieuws te melden! Saskia & Serge zijn namelijk een van de artiesten die zullen optreden tijdens "Kerst met RTW" in het Culuurthuys De Kroon te Waddinxveen!


Toegang is gratis, maar vol is vol. Er is dus geen kaartverkoop...

22 Oktober 2017

Gisteren waren Saskia & Serge de verrassingsact tijdens het zesde lustrum van De Zonnebloem Pijnacker. Een van de beheerders was hierbij aanwezig en heeft foto's gemaakt met zijn mobiele telefoon (zie "Foto's"). Nu is de kwaliteit van de foto's dus niet heel goed, maar de aanwezige fotograaf heeft toegezegd de foto's beschikbaar te stellen voor de vriendensite, dus zodra die binnen zijn, zullen ook deze, ongetwijfeld veel mooiere, foto's worden geplaatst!

18 oktober 2017

Gisteren hebben Saskia & Serge een prachtig optreden gegeven in Het Gasthuis in Gorinchem. Het optreden is zeer enthousiast ontvangen. Er werd veel meegezonden en zelfs gedanst. De beheerders van deze site mochten bij het optreden aanwezig. Foto's zijn te vinden in de betreffende rubriek op de site!

3 oktober 2017

Een nieuwe maand, dus op 1 oktober hebben wij weer een nieuwe foto en een nieuw lied van de maand geplaatst! Daarnaast vragen wij aandacht voor de Gelderse top 100. Vooral stemmen, zodat ons favoriete duo weer in de lijst te vinden zal zijn! Alvast bedankt!

24 september 2017

Gisteren hebben Saskia & Serge de nieuwe cd-single van Rita Young uitgereikt. Van deze uitreiking heb zijn veel foto's op internet verschenen. Deze foto's hebben wij, uiteraard met bronvermelding, geplaatst onder "Foto's"!

22 september 2017

Deze week staat het duo in de bladen. Een prachtig artikel van 2 pagina's staat in de Prive!!!


Daarnaast wordt in Weekend aandacht gegeven aan het afscheid van Riem de Wolff, waarbij ook een foto van Saskia & Serge is geplaatst. Het duo zelf heeft ook op haar Facebookpagina aandacht besteedt aan het overlijden van Riem als dierbare collega, met mooi filmpje en begeleidende tekst. Hieronder hebben wij een foto van beheerder Bert geplaatst, gemaakt tijdens een gezamenlijk optreden in Rhoon.

17 september 2017

Gisteren heeft het duo een fantastisch concert gegeven in de Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle. Het concert was voor de leden en vrijwilligers van de Zonnebloem. Bij uitzondering mochten de beheerders van deze site ook aanwezig zijn! Een fotoreportage tref je uiteraard aan onder "foto's"!

16 september 2017

Deze week heeft Rita Young bekend gemaakt dat haar nieuwe cd op zondag 24 september a.s. zal worden uitgereikt door niemand minder dan Saskia & Serge! Zie onderstaande poster voor meer informatie!

11 september 2017

Afgelopen vrijdag was het duo uitgenodigd voor het 35-jarig jubileum van Tineke Schouten!

In onderstaand artikel van het AD is ook een foto van het duo opgenomen.

Uiteraard is het artikel ook opgenomen in de collectie knipsels op deze site!


Het duo zag er weer stralend uit!

26 augustus 2017

Gisteren was het duo aanwezig bij de boekpresentatie van Eddy Ouwens. Eddy Ouwens was de eigenaar van de platenmaatschappij ABCD. Onder andere de albums "Sterker Dan Ooit" en "In De Wolken"  heeft het duo onder dat label uitgebracht.

24 augustus 2017

Saskia & Serge hebben gisteren opgetreden tijdens het feest ter ere van de 88ste verjaardag

van de moeder van Gerard Joling, Janny Joling. Gisteren heeft Gerard een korte video van

het optreden op Facebook geplaatst, hetgeen veel enthousiaste reacties opleverde.

17 augustus 2017

Saskia & Serge hebben gisteren een super optreden neergezet tijdens de seniorenmiddag

in het kader van de Woerdense Vakantieweek. Het publiek was erg enthousiast en het duo deed op verzoek van een dame uit het publiek "Don't Tell Me Stories", waarbij Saskia alleen werd begeleid door Serge's prachtige gitaarspel. Ria Valk kwam ook speciaal langs om het optreden van dichtbij mee te maken! Uiteraard hebben wij de foto's geplaatst op de website.

Op zeer korte termijn worden de foto's nog verder aangevuld!


11 augustus 2017

De site is weer verder uitgebreid! Er zijn vandaag meer dan 40 nieuwe knipsels toegevoegd! Neem dus snel een kijkje!

1 augustus 2017

Het is nu vakantietijd! Wij hebben daarom niet heel veel nieuwtjes te melden. Maar een nieuwe maand is weer begonnen en dus hebben we wel weer een nieuwe foto en lied van de maand! Uiteraard in zomerse sferen! Hebben jullie nog leuke foto's, nieuwtjes of ideeën voor de vriendensite? Laat het ons dan weten via contact@saskiaenserge.nl!

1 juli 2017

Soms lijkt het misschien rustig op de site, omdat even geen nieuws wordt geplaatst, maar niets is minder waar! De site wordt voortdurend aangevuld en geoptimaliseerd! Ook in de afgelopen dagen zijn weer foto's en knipsels toegevoegd en is de discografie aangevuld! Omdat een nieuwe maand is begonnen hebben wij daarnaast een nieuwe foto en een nieuw lied van de maand toegevoegd!!

16 juni 2017

Als hommage aan de prachtige hit van het duo "Zomer In Zeeland" hebben wij onderstaande afbeelding gemaakt!

20 mei 2017

Op vrijdag 26 mei zend Radio 5 de top 200 van de jaren zeventig uit. Iedereen mag stemmen op zijn of haar favoriete liedje en ook het duo staat met drie liedjes in de keuzelijst! Ga dus snel naar deze site en breng een stem op ons fantastische duo uit!

18 mei 2017

Vandaag hebben wij een fotoreportage toegevoegd van het optreden tijdens de uitreiking van de oeuvrebox van Conny Vandenbos. Inmiddels hebben daarvan mooie foto's gevonden/ontvangen! Daarnaast hebben wij gisteren ook het optreden tijdens de hommage aan Conny Vandebos in 2010 geplaatst in ons youtube-kanaal! Met dank aan Marc Bijlsma voor het ter beschikking stellen van de opname!


Tot slot wijzen wij de fans graag op het grote interview dat deze week in de Story staat! De Story staat stil bij het gelukkige huwelijk van het duo en hoe zij dit voor elkaar hebben gekregen. Lees hier meer over het interview!

16 mei 2017

Vandaag was het duo te gast bij NPO Radio 5 Arbeidsvitaminen! Luister het interview terug door te klikken op onderstaande foto!

14 mei 2017

Gisteren was het heel leuk en gezellig bij 192TV! Tijdens de uitzending vertelde Saskia & Serge over de ervaringen tijdens het Eurovisie Songfestival in 1971. Daarnaast nam het duo ruimschoots de tijd om een praatje te maken met fans en gingen zij veelvuldig op de foto. Daarnaast zagen ze ook collega's als Vulcano en Ben Cramer. Onderstaande foto hebben wij gemaakt voor de facebookpagina van het duo.

11 mei 2017

Deze week staan Saskia & Serge in de Weekend! Het verrassingsweekend van Serge voor Saskia staat centraal.


Deze week zijn ook diverse foto's gepubliceerd van het optreden afgelopen zondag tijdens de uitreiking van de oeuvrebox. Hieronder een collage!

4 mei 2017

Op 13 mei 2017 zijn Saskia & Serge te gast tijdens de "Songfestival Top 40" bij 192TV! de uitzending begint om 12:00 uur en zal tot 16:00 duren.

2 mei 2017

Ons favoriete duo treedt 7 mei op tijdens de uitreiking van de cd-box van Conny Vandenbos!

1 mei 2017

Een nieuwe maand is begonnen, dus er is weer een nieuwe foto en een nieuw lied van de maand geplaatst! Daarnaast mogen wij, in samenwerking met webshop SASES, diverse albums en singles uit voorraad en in de originele verpakking verkopen voor spotprijzen!   

1 mei 2017

In het weekend van de verjaardag van Saskia heeft Serge haar verrast met een weekendje

in Antwerpen! Wij hebben deze mooie foto van het duo mogen ontvangen!

21 april 2017

Stem via deze link op het meest onderschatte liedje uit de geschiedenis van het Nationaal Songfestival! Uiteraard hebben wij direct gestemd op het prachtige lied " 't Spinnewiel", waarmee ons favoriete duo in 1970 meedeed aan het nationeel songfestival en helaas tweede werd. In 1971 mochten Saskia & Serge zoals we weten gelukkig wel naar het ESF in Dublin!

20 april 2017

Vandaag zijn weer nieuwe knipsels toegevoegd!

14 april 2017

Vrolijk pasen iedereen!!! Ook ons duo heeft een mooie paasgroet op Facebook geplaatst!

Nieuwsarchief

25 mei 2018

Saskia & Serge staan deze maand in het magazine "Hollands Glorie" met een prachtig artikel over hun dorp Spijk!

9 mei 2018

Wij hebben in het omvangrijke archief van beheerder Bert foto's gevonden van een drietal optredens in 2009 en 2015. Deze zijn toegevoegd aan de betreffende rubriek! Foto's van optredens zijn altijd welkom via contact@saskiaenserge.nl

28 april 2018

25 april was een drukke dag voor het duo, naast dat ze te gast waren bij Volgspot, gaven ze 's middags ook nog een concert in Den Ham. Van dit concert hebben wij inmiddels een aantal foto's gevonden via Facebook en geplaatst op de betreffende pagina.


Tijdens Koningsdag is er ook nog iets leuks gebeurd. De burgemeester van Lingewaal, Loes van Ruijten-Van Leeuwen, heeft gisteren tijdens een playbackshow in het dorpshuis De Lindenhof te Spijk, een lied van het duo gedaan! Zie hieronder het filmpje van de Facebookpagina van Saskia & Serge zelf.

26 april 2018

Gisteren waren Saskia & Serge te gast bij Volgspot (NPO radio 5). Tijdens de uitzending is de mooiste Nederlanstalige songfestivaltekst bekend gemaakt. Hoewel "Tijd" de meeste stemmen van het publiek had gekregen, heeft de vakjury "Tijd" niet geslecteerd. Uiteindelijk is het lied "De Troubedour" gekozen, maar "Tijd" heeft de eerste plaats bereikt als gekeken wordt naar het publiek. Iedereen bedankt voor het stemmen! Het duo bracht tijdens de uitzending zowel het lied "Tijd" als " 't Spinnewiel" live ten gehore! Uiteraard volgen spoedig foto's op deze site!

14 april 2018

Volgende week zijn Saskia & Serge te gast bij "Je Dag Is Goed" op NPO Radio 5! Joeroen van Inkel belt deze week met diverse iconen uit de jaren 70, waaronder Saskia & Serge!

23 maart 2017

Vandaag is de biografie aangevuld! Bijzondere foto's zijn toegevoegd, waaronder een unieke brief van het duo uit 1967. Het geeft een mooie blik in het leven toen Saskia & Serge nog optraden onder de namen Trudy en Ruud!

21 maart 2017

Afgelopen zondag was een bijzondere dag! Het duo had diverse fans bij hen thuis uitgenodigd en de beheerders van deze site mochten ook aanwezig zijn! De bijeenkomst is gepland naar aanleiding van diverse verzoeken door frequente concerbezoekers om materiaal te signeren. Het duo nam ruim de tijd voor een praatje, speelde een aantal liedjes en heeft velen platen, posters en foto's gesigneerd! Op Facebook zijn al diverse berichten geplaatst over deze dag. Hieronder een compilatie van foto's en de collage welke door de beheerders van deze site aan het duo is gegeven.

17 maart 2017

In de afgelopen weken is de site weer verder aangevuld en hou ook zeker ons Youtube-kanaal in de gaten. Met grote regelmaat worden nieuwe bijzondere filmpjes geplaatst!

27 februari 2017

Vandaag is de biografie weer geüpdatet, afgelopen week ook weer veel filmpjes en knipsels toegevoegd. De vriendensite blijft dan ook groeien en groeien! Aanvulling blijven zeer welkom via contact@saskiaenserge.nl!

13 februari 2017

Gisteren hebben Saskia & Serge een mooi verrassingsoptreden gedaan in Schokland! Op de facebookpagina van het duo is onderstaande afbeelding geplaatst! Daarnaast is de biografie uitgebreid met een stukje over het succes in Indonesië met een link naar een biografie van het duo in het indonesisch!

11 februari 2017

Vandaag zijn weer nieuwe knipsels! Deze week zijn bijna 200 nieuwe knipsels toegevoegd! Daarnaast zijn deze week ook nieuwe filmpjes op ons youtube-kanaal gepost!

8 februari 2017

Wat is de link tussen Kim Wilde en Saskia & Serge? De officiële fansite van Kim Wilde heeft hier deze week een artikel over geschreven. Je vind het artikel bij de knipsels op deze pagina. Ook kan je het artikel lezen via deze link

6 februari 2017

In de afgelopen dagen hebben wij wederom weer tientallen knipsels toegevoegd! Check ze dus snel! Aanvullingen blijven zeer welkom. Wij ontvangen ze graag via contact@saskiaenserge.nl!

27 januari 2017

Nog een leuk nieuwtje vandaag! We hebben weer 15 nieuwe knipsels toegevoegd, waaronder dit knipsel over de beker die Serge heeft gewonnen met tennis!

27 januari 2017

Ook vandaag hebben we weer een video toegevoegd op ons youtube-kanaal. Hou ons kanaal dus vooral in de gaten, want de komende tijd volgen nog veel meer video's! Via het onderstaand logo van Youtube kom je op ons kanaal en is het mogelijk om je gratis te abonneren!

26 januari 2017

Vandaag hebben wij een leuke verrassing voor de fans! De videoclip van het nooit uitgebrachte nummer "Let There Be Love" hebben wij geplaatst op ons youtube-kanaal! Check dus snel ons youtube-kanaal!

23 januari 2017

Gisteren hebben Saskia & Serge een fantastisch concert gegeven in een goedgevulde zaal in Rijswijk. Het duo was in topvorm en bezoekers hadden het reuze naar hun zin! Na het concert heeft het duo ook uitgebreid de genomen om fans te woord te staan! Wij kunnen niet wachten op het volgende concert!


Bert Wegener heeft prachtige foto's gemaakt die vandaag of morgen te bewonderen zijn op de vriendensite!

16 januari 2017

Deze week is het zover, dan geeft het duo een concert in Rijswijk! Vorig jaar was het concert ver van te voren uitverkocht, vandaar dat het duo dit jaar is teruggevraagd. Het lijkt erop dat er voor dit concert nog kaartjes verkrijgbaar zijn, dus mocht je nog niet in het bezit zijn van kaartjes, ga dan snel naar deze website voor de laatste kaarten! Kaarten kosten slechts 10 euro!


Wij wensen iedereen alvast veel plezier aanstaande zondag en mocht je foto's of videoclips maken, dan zouden wij het super vinden om deze te mogen ontvangen via contact@saskiaenserge.nl. Wij plaatsen deze dan bij de andere foto's van het optreden.

7 januari 2017

Vandaag zijn meer dan 50 nieuwe krantenknipsels toegevoegd! Neem dus snel een kijkje! Hieronder hebben we een korte impressie gegeven van een aantal nieuwe knipsels. Knipsels zijn altijd zeer welkom via contact@saskiaenserge.nl!

1 januari 2017

De beste wensen voor 2017! Dat het maar een fantastisch jaar mag worden met veel muziek en optredens van ons favoriete duo!


Zoals u ziet zijn alle voorgaande nieuwsberichten verwijderd. Voorgaande nieuwsberichten zijn nog steeds wel terug te lezen in het archief.


2017 starten wij met een nieuwe  lied en foto van de maand. Daarnaast hebben we ook een collage gemaakt van foto's van opredens uit 2016!

29 november 2016

Omdat december een feestmaand hebben wij besloten om op deze site de komende maand twee mp3's te plaatsen! van 1 t/m 5 december zal het mogelijk zijn een sinterklaaslied te beluisteren. Na 5 december zal dit lied vervangen worden door een kerstlied. De foto van de maand zal ook in een kerstsfeer zijn!

21 november 2016

Dit theaterseizoen zijn helaas weinig openbare concerten van ons duo. Dit wil niet zeggen dat het duo weinig concerten geeft, in tegendeel! Deze concerten zijn veelal in woonzorgcentra. Gisteren werd echter een van de beheerders van deze site, Bert, uitgenodigd om een concert bij te wonen in het WZC De Pelkwijk in Winterwijk! Gelukkig heeft Bert foto's gemaakt, zodat we een impressie hebben van het concert!

11 november 2016

Het concert in Veghel vanavond was subliem! Een volle zaal, veel gezelligheid en het duo in topvorm! Dit weekend zal de reportage volgen in de betreffende rubriek!

8 november 2016

Gisterenavond was het duo te gast bij Volgspot! Helaas bereikte ons dit nieuws niet op tijd genoeg om het op deze site aan te kondigen, maar gelukkig kan het via deze link worden nageluisterd! Het duo zingt ook nog live in de studio!

6 november 2016

Leuk nieuws! In de "evergreen top 1000" staat ons duo op plaats 793 met het nummer Zomer In Zeeland!

29 oktober 2016

Gisteren was het duo, zoals eerder aangekondigd, te gast bij Radio M Utrecht. Het was een erg leuk interview waarbij uitvoerig is ingegaan op countrymuziek. Het interview is terug te luisteren via deze link.

25 oktober 2016

Vandaag staat op de facebookpagina van het duo leuk nieuws. Vrijdag is het duo te gast bij RTV Utrecht!

17 oktober 2016

Zoals eerder aangekondigd, waren Saskia & Serge gisteren te gast bij RTVM. Voor degene die het hebben gemist, hebben wij het opgenomen. Klik op de afbeelding om het te luisteren(opname is beperkt beschikbaar). Aan het eind van het gesprek zegt het duo ook iets over een nieuw project. Wij kunnen niet wachten totdat nieuw werk wordt uitgegeven!!!

Vandaag is bekend geworden dat Saskia & Serge te gast zijnop RTVM! Ze zijn te gast in het programma "Countrystyle" en zij zullen rond 17.30 uur een telefonisch interview geven. Wij kijken er naar uit!

14 oktober 2016

11 oktober 2016

8 oktober 2016 waren Saskia & Serge te gast bij het evenement "Geweld Uut De Boerschop". Helaas waren we hier niet van op de hoogte en hebben dit dus ook niet op de agenda geplaatst. Gelukkig hebben we op internet wel foto's gevonden van het optreden en zelfs een filmpje op youtube. Zo kunnen we het optreden toch nog zien en horen! Het is op de website geplaatst In de rubriek "fotoreportages van optredens"

7 oktober 2016

Radio Gelderland presenteert zaterdag 12 november 2016 voor de tiende keer de Gelderse Top-100. Saskia & Serge staan in de lijst met "Als je zachtjes zegt ik hou van jou". Stem op dit prachtige nummer via www.geldersetop100.nl! Uiteraard kan je ook zelf een favoriet nummer van het duo invoeren. Kan het duo rekenen op jullie stem? Wij hopen het!

1 oktober 2016

Een nieuwe maand is weer begonnen, dus tijd voor een nieuw lied van de maand en een nieuwe foto onder de tegel "terug in de tijd"!

23 september 2016

Vandaag heeft ons het nieuws bereikt dat Saskia & Serge te gast zijn tijdens de dag van de ouderen op 7 oktober 2016 in Giessenlanden! Zie bijgevoegd artikel voor meer informatie

19 september 2016

Regelmatig wordt de rubriek "knipsels" aangevuld. Zo ook vandaag. Veel knipsels uit de jaren 70 en 80 zijn toegevoegd!

2 september 2016

Omdat gisteren een nieuwe maand is begonnen, is er weer een nieuwe foto geplaatst in de rubriek "Terug in de tijd" en is ook een nieuw lied van de maand geplaatst! Daarnaast is de pagina "Video's" aangevuld. Veel kijk- en luisterplezier gewenst!

Vandaag zijn Saskia & Serge begonnen aan de reeks concerten voor het zomerfeest in Gorinchem. In deze week zullen zij diverse zorgcentra bezoeken waar zij vele bewoners zullen verblijden met een concert. De eerste foto'shebben wij reeds gevonden op www.zomerfeest.nl en zijn ook op deze site geplaatst! Wij houden internet in gaten en zodra meer foto's beschikbaar zijn dan worden deze geplaatst!

15 augustus 2016

15 augustus 2016

Op basis van de prachtige foto's van Bert, hebben wij het volgende filmpje gemaakt. Het is een sfeerimpressie van het optreden 13 augustus jl. in Vlaardingen, ondersteund met een opname op locatie van Hallelujah!

13 augustus 2016

Vandaag stond het duo, na een welverdiende vakantie, weer op het podium! Ze waren de hoofdact op het festival "Terug in de tijd"  in Vlaardingen. Met veel succes en gezelligheid hebben ze een fantastisch optreden neergezet! Geniet na/mee met de foto's in de betreffende rubriek op deze website!

28 juli 2016

Vandaag stond er een leuk stukje over "Zomer in Zeeland"  in een lokale krant!

Wij kunnen vandaag ook al verklappen dat zeer binnenkort uitgebreid aandacht zal worden besteed aan de Koninklijke onderscheiding van het duo, met nooit eerder vertoonde foto's!

15 juli 2016

15 juli 2016

Nadat Craptastic80s vrij recent op YouTube het nummer My Flyer and Me plaatste heeft hij vandaag de complete special "Something Special" geplaatst! De special kan je vinden onder het tabblad "video's".


Wij zijn uiteraard heel erg blij met het vrij gekomen beeldmateriaal en willen hem hiervoor namens de vriendensite hartelijk bedanken. Craptastic zorgde al eerder voor  beeldmateriaal van ons duo uit de zeventiger jaren.

8 juli 2016

Een leuke anekdote is vandaag geplaatst op de facebookpagina van het duo!

5 juli 2016

Vandaag is een artikel over Saskia en Serge verschenen waarin de aankomende reeks optredens in diverse tehuizen in Gorinchem wordt belicht!

1 juli 2016

Een nieuwe maand is begonnen en daarom is er weer een nieuwe "Terug-in-de-tijd-foto" en ook een nieuw lied van de maand geplaatst! Deze maand hebben we gekozen voor een bijzondere live-uitvoering van het lied "We Still Believe In Tomorrow" in prachtige kwaliteit. Laat ons vooral via het gastenboek weten of het bevalt en uiteraard staat het vrij verzoekjes te plaatsen voor een volgend bijzonder lied van de maand!

26 juni 2016

Vandaag is een uitgebreide fotoreportage van het optreden eerder deze week in Hoogvliet geplaatst op de site! Kijk dus snel in de rubriek "Foto's". De prachtige foto's zijn gemaakt door een van de beheerders van deze site; Bert Wegener.

23 juni 2016

Wat was het vandaag een fantastisch concert in LCC De Zevensprong! Zowel het publiek als Saskia & Serge zelf waren enthousiast. Een uitgebreide fotoreportage zal waarschijnlijk zondag op deze site geplaatst worden!

23 juni 2016

Graag delen wij de poster van het optreden in Vlaardingen op 13 augustus a.s. De specifieke tijd van het optreden van het duo is ons nog niet bekend, maar het vindt in elk geval plaats tussen 14.00u en 17.00u.

17 juni 2016

Meer foto's staan onder de rubriek Foto's!

10 juni 2016

Deze week is een leuk artikel verschenen over het optreden deze maand in De Zevensprong. Voor wie nog geen kaartjes heeft gekocht, wacht niet te lang!

2 juni 2016

Vandaag hebben wij vernomen dat het duo zaterdag 13 augustus a.s. zal optreden tijdens het "Zomerterras"  in Vlaardingen. Toegang is gratis!

26 mei 2016

Gisteren was er een feest ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum en de 75ste verjaardag van Imca Marina. Ook ons favoriete duo was hierbij aanwezig!


Mocht iemand foto's van het duo hebben tijdens dit evenement, dan houden we ons aanbevolen! We verwachten dat de bladen aandacht zullen besteden aan dit feest, met hopelijk ook foto's van Saskia & Serge!

22 mei 2016

Vandaag hebben wij vernomen dat Saskia & Serge zullen optreden (met een eigen drummer) tijdens de clubavond op 6 juni 2016 van de Amsterdamse Artiesten Club. Niet-leden zijn ook welkom, maar betalen wel een entreeprijs van 8 euro.

17 mei 2016

Uit het omvangrijke fotoarchief van Bert zijn vandaag diverse oude foto's van optredens toegevoegd. Hieronder ook de eerste, helaas wat verkleurde, foto die Bert in 1974 heeft genomen op 15-jarige leeftijd! Toen nog niet wetende wat voor groot vervolg er aan zijn fanschap zou worden gegeven!

Deze week staat Serge In de Privé. Serge wordt gevraagd naar het Eurovisie Songfestival, countrymuziek en het pensioen!

14 mei 2016

8 mei 2016

30 Mei a.s. zal het duo optreden in L.C.C. 't Klooster! Zie onderstaand bericht voor verdere informatie!

4 mei 2016

Ons favoriete duo staat deze week in de Party met een prachtig interview! Saskia & Serge wordt gevraagd naar het gebruik van de artiestennamen, optredens, het leven samen en ook staan ze stil bij de 2 albums die ze in de planning hebben.

3 mei 2016

Na De Blauwe Kei heeft nu ook de Rijswijkse Schouwburg het duo teruggevraagd! Eerder dit jaar hebben Saskia & Serge een uitverkocht concert gegeven en daarom gaat de voorstelling in reprise! Kaarten kan je hier bestellen.


30 april 2016

Saskia & Serge hadden vandaag veel succes met het optreden in de Seniorenshow!


Via diverse kanalen hebben wij inmiddels foto's gevonden, welke wij geplaatst hebben onder de rubriek foto's.

24 april 2016

Wij hebben vernomen dat alle kaarten voor de seniorenshow in Vlaardingen op 30 april 2016 zijn uitgegeven. Het zal dus een optreden voor een vol huis worden!

24 april 2016

Het duo heeft vandaag vernomen dat Joop Schilder is overleden. Op de facebookpagina hebben zij daarom dit bericht gezet en ook wij willen het hier plaatsen, ter nagedachtenis aan Joop.

23 april 2016

Vandaag is Saskia jarig en er zijn al talloze felicitaties binnengekomen op de facebookpagina van het duo. Bij dezen een collage van geplaatste afbeeldingen/kaarten!

22 april 2016

Morgen is onze favoriete zangeres jarig! Op de facebookpagina van het duo is de onderstaande mooie afbeelding geplaatst. Namens alle fans:


"GEFELICITEERD SASKIA EN NOG VELE JAREN!"

21 april 2016

Theater De Blauwe Kei heeft deze week bekend gemaakt dat zij Saskia & Serge voor een concert hebben teruggevraagd na het succesvolle concert in 2013. Dit concert was toen door het publiek gewaardeerd met een 9,5 en de voorstelling is uiteindelijk uitgeroepen tot de beste voorstelling van dat theaterseizoen! 11 nomber 2016 staan zij met het vernieuwde "Sterker Dan Ooit" concert in het theater in Veghel!


Reserveer snel hier het kaartje voor het te laat is!


3 april 2016

Deze week is bekend gemaakt dat Saskia & Serge zullen optreden tijdens een seniorenshow op 30 april 2016. Het evenement vindt plaats in de Stadsgehoorzaal te Vlaardingen.


https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/seniorenshow


Het lijkt erop dat het evenement helaas een besloten karakter heeft en alleen bedoeld is voor de senioren van Vlaardingen...26 maart 2016

Deze week zijn twee mooie berichten op de facebookpagina van het duo geplaatst. 1 bericht over de verjaardag van Serge en 1 bericht waarin het duo een ieder fijne paasdagen toewenst. Vele (verjaardag)wensen heeft het duo naar aanleiding van de berichten ontvangen! Hieronder zijn de afbeeldingen geplaatst!


14 maart 2016

Het programma is, vanwege de grootte van het bestand, slechts tijdelijk via deze site beschikbaar!

En ook het laatste deel van het interview voor Bingo FM is inmiddels uitgezonden! Mocht je het gemist hebben, via het onderstaand plaatje kan je het alsnog beluisteren!


12 maart 2016

Gerard Joling heeft deze maand een leuk filmpje geplaatst waarin hij het lied "Don't Tell Me Stories" playbackt!


9 maart 2016

Het programma is, vanwege de grootte van het bestand, slechts tijdelijk via deze site beschikbaar!

Het tweede deel van het interview voor Bingo FM is inmiddels uitgezonden! Helaas konden we de fans via deze pagina niet eerder informeren, maar via het onderstaand plaatje is het tweede deel wel na te luisteren! Een derde deel is al aangekondigd en wordt, onder voorbehoud, maandag a.s. uitgezonden.


8 maart 2016

De redactie van Bingo FM heeft ons laten weten dat het gehele interview van 2 maart 2016 een half uur heeft geduurd. Het interview dat op 3 maart 2016 is uitgezonden is dus maar een fragment. Op dit moment dient het interview nog gemonteerd te worden, maar de redactie laat het ons weten wanneer weer delen van het interview worden uitgezonden. We houden jullie uiteraard op de hoogte via deze pagina!


5 maart 2016

Het programma is, vanwege de grootte van het bestand, slechts tijdelijk via deze site beschikbaar!

Saskia & Serge waren 3 maart 2016 te horen bij Bingo FM. Ze zijn voor het programma op 2 maart geïnterviewd, toen zij te gast waren bij Radio M Utrecht, welke in hetzelfde pand als Bingo FM is gehuisvest. Door op het onderstaand plaatje te klikken, kan je het interview terugluisteren!


5 maart 2016

Prachtig nieuws op de Facebook! Wat mooi dat de samenwerking wordt voortgezet!


2 maart 2016

Zoals we eerder hebben aangekondigd, waren Saskia & Serge vandaag te gast bij Radio M Utrecht. Zij hebben diverse vragen beantwoord over de jaren 70 en hebben de liedjes "Zomer in Zeeland"  en "Baby I'll Give You Everything" prachtig live gezongen. Via het onderstaand plaatje kan je het programma luisteren!


Het programma is, vanwege de grootte van het bestand,

slechts tijdelijk via deze site beschikbaar!


28 februari 2016

Vandaag hebben Saskia en Serge een optreden verzorgd in Rotterdam. Fan van het eerste uur Lia van Velzen en haar dochter Jessica waren aanwezig bij dit concert.


Ook nu weer is het concert goed bezocht! Het publiek was wederom erg enthousiast en het publiek deed lekker mee. Kortom het was weer super gezellig! De volgende foto's hebben wij van Lia ontvangen.

26 februari 2016

Zoals aangekondigd op 12 februari jl. heeft er een faninterview plaatsgevonden met Saskia en Serge. Joost en Bert hebben het duo 10 vragen voorgelegd. Lees het hele interview hier


Heb je zelf een fanvraag? Stuur deze dan naar contact@saskiaenserge.nl!

23 februari 2016

Gisteren heeft zanger Ger Vos een bericht op zijn facebookpagina geplaatst waarbij hij aangeeft opgetreden te hebben ter ere van het 30 jarig bestaan van de Rotterdamse Artiesten Club. Ook Saskia & Serge waren hierbij aanwezig. De volgende foto's heeft Ger geplaatst.

23 februari 2016

Afgelopen zaterdag, 20 februari 2016, waren Saskia & Serge te gast in KRO's Theater van het Sentiment! Hierbij werd stilgestaan bij de datum 20 februari 1971. Ons duo vertelt over de deelname aan het ESF en het lied "Zomer in Zeeland" wordt gedraaid. Door het klikken op het volgende plaatje, kan het onderdeel worden nageluisterd!

21 februari 2016

De beheerders van deze site hebben vandaag na het fantastische (en uitverkochte) concert in Rijswijk gesproken met Saskia & Serge. Van het duo zelf hebben wij vernomen dat zij op 2 maart 2016, tussen 12.00 en 14.00 uur te gast zijn bij Radio Utrecht. Zij hebben ons verklapt dat ze gevraagd zijn het nummer "Zomer in Zeeland" live ten gehoren te brengen!

20 februari 2016

Deze week was het duo aanwezig bij het verjaardagfeest van Ria Valk. Ria Valk werd 75 jaar en zij vierde dit op een rondvaartboot op de Amsterdamse grachten. Het duo zong Hallelujah voor de jarige!

Binnenkort een faninterview met Saskia & Serge! Heb je zelf een fanvraag? Stuur deze dan naar contact@saskiaenserge.nl

12 februari 2016

7 februari 2016

Voor wie graag meer infomatie wil over het concert van Saskia & Serge op 28 februari a.s. in Rotterdam, check deze info!

3 februari 2016

26 januari 2016

Vandaag hebben Saskia & Serge een optreden gegeven in Enkhuizen! Dit concert was georganiseerd door De Zonnebloem. Op 20 januari en 26 januari 2016 zijn hiervan ook artikelen verschenen, welke te vinden zijn in de rubriek "Knipsels". Voor eventuele foto's van het optreden houden we ons aanbevolen!

15 januari 2016

UITVERKOCHT!

Vandaag bereikte ons het bericht dat de voorstelling van 21 februari 2016 is uitverkocht! Iedereen die een kaartje heeft kunnen bemachtigen, heel veel plezier gewenst!


Volgens onze gegevens is het nog wel mogelijk om kaarten te kopen voor de voorstelling op 28 februari in Rotterdam. Voor kaarten kan je e-mailen naar: castagnetsenc@rotterdam.nl

14 januari 2016

Zoals je wellicht gemerkt hebt, wordt deze site nog voortdurend uitgebreid. Sinds gisteren is het mogelijk een bericht te plaatsen in het gastenboek. Wij hopen dat bezoekers hier een berichtje willen achterlaten!

31 december 2015

Vergeet niet kaarten te kopen voor de twee komende theatershows van het duo!

21 februari 2016 staan ze in Rijswijk en 28 februari 2016 staat de show in Rotterdam.


Kaarten kan je kopen via de onderstaande links!

11 december 2015

Ons favoriete duo heeft op haar facebookpagina een kerstwens geplaatst!

Klik op het plaatje voor een grotere versie van de wens.

9 oktober 2015

Saskia & Serge staan vanaf heden op Spotify met het album "Liedjes Voor Altijd". Dit album is vooralsnog niet in de winkel verkrijgbaar en dus alleen via Spotify en ITunes te beluisteren!