1982-1999

21. Sterrenslag & album Ring of Love

In 1985 het album Ring Of Love uitgebracht. De nummers I Know, Let Me Fly en Love Songs werden op single uitgebracht.


1985 was ook het jaar dat het sportieve duo meedeed aan sterrenslag! Het duo had op dat moment net de single Let Me Fly uitgebracht.

22. Een nieuw groot countryproject in 1986

Rond 1986 zijn Saskia en Serge korte tijd verbonden aan het management van Joop v/d Ende. In 1988 zou Joop plaats maken voor Ria Schaap van Nightingale Productions, waarbij Saskia en Serge nog steeds zijn ondergebracht.


Verder stond 1986 opnieuw in het teken van een grrot country-project. De firma K-Tell brengt het album The Best from the West (TV-LP met reclamespotjes) uit, waarop hoe kan het ook anders, het duo een groot aantal countrysongs ten gehore brengt. Bij het album komt een TV-Special (KRO), opgenomen in een cowboydorpje op Gran Canaria.


De countrymedley Yippy ah Yeah wordt op single uitgebracht en scoort redelijk.

In 1987 stonden Saskia en Serge, samen met collega-zangeres Ingrid Kupp en presentator Bram van de Weide in de TROS-Muziekspel-show. Met deze show zijn heel wat winkelcentra in het land bezocht, om daar het aanwezige publiek te vermaken met muziek en allerlei spelletjes. Het was een groot succes. Wekelijks kwamen er heel wat mensen af op deze gezellige familieshow.

23. Op de Russische tour

24. Song For Freedom

25. Saskia & Serge overdonderd door nieuwe hit!

Saskia en Serge kunnen hun geluk niet op, na een stilte van ruim drie jaar, blijkt hun nieuwe single Als je zachtjes zegt ik hou van jou (zowel vinyl als cd-single) één dijk van een hit in 1992.


Na het Russische avontuur, is het op platengebied een hele poos rustig geweest rond het duo. De vraag dringt zich op, waar het duo die tijd heeft gezeten. De accu was gewoon eventjes leeg. Ze hebben gewacht, totdat ze één nummer vonden, dat hun er weer zin in gaf. Wel zijn ze blijven optreden, maar dat weten de mensen dan vaak niet.


Ook met het schrijven van nummers zijn ze echt niet gestopt. In die tijd schreven ze veel voor collega-artiesten bv. Koos alberts en Annie Schilder. Met het nummer Als je zachtjes zegt ik hou van jou, waren Saskia en Serge weer helemaal in de picture. Wederom één nummer in onze eigen taal! Het is één bewerking van de grote hit van Diana Ross: When you tell me that you love me. We kunnen gerust stellen, dat Saskia en Serge ermee de zomerhit van het jaar scoorden. Een cover van een wereldhit dus.


Een nieuwe succesvolle periode breekt aan. Saskia en Serge kiezen nu voor in het Nederlans gezongen covers van wereldhits. Dit zou uiteindelijk resulteren in het album Twaalf wereldhits Nederlandstalig.

26. Nederlandstalig, country & Voor het eerst, voor het laatst

Alles wat ik doe, dat doe ik voor jou, afkomstig van het  album Twaalf wereldhits Nederlandstalig, verschijnt in 1992 op cd-single. Het wordt een bescheiden hitje. Op het Griekse eiland Kreta, wordt bij het nummer een video-clip opgenomen.


Er is nog steeds belangstelling vanuit de countryhoek. In 1993 komt een cd-versie van het album The best from the west. Het country-nummer Together again verschijnt op cd-single.

In hetzelfde jaat verschijnt ook het Nederlanstalige nummer Meer vraag ik niet van jou, een vertaling van het nummer All I ask of you uit The Phantom of the Opera.


In 1994 worden Saskia en Serge benaderd voor de titelsong van het TV-programma Voor het eerst, voor het laatst, van de TROS. Er komt een cd op de markt met dezelfde titel Voor het eerst, voor het laatst. De titelsong verschijnt ook op cd-single.


In 1996 verschijnt de zomersingle Warmte. Voor de liefhebbers staat er ook een Engelstalige versie op met als titel Touch me.

27. Deelname aan de sterrenplaybackshow

Tijdens de sterrenplaybackshow in 1994 geven Saskia en Serge zich volledig als 2 Unlimited, met de wereldhit No limit, compleet met de nodige danspasjes.

28. Mariska

In 1995 waren Saskia & Serge te gast bij Mariska Hulscher in het programma "Mariska". Dit was een binder en openhartig interview. Zie het complete interview en een knipsel over het programma hiernaast.

29. Sterker dan ooit

In 1998 verschijnt het album Sterker dan ooit, gevuld met Nederlandstalige bewerkingen van grote country-hits.


Country en Nederlandstalig, twee genres, die Saskia en Serge al eens eerder

hadden gedaan, wat is er dan mooier dan een combinatie, van beide genres.

Het idee is afkomstig van Eddy Owens, voor ABCD-records,

Het album wordt een groot succes, mede daardoor mogen Saskia en Serge later nog één album maken voor ABVD-records.


Als voorloper op dit album verschijnt de cd-single Als ik kijk in je donkere ogen. Dit nummer slaat enorm aan. Van dit album verschijnen ook nog op cd-single de nummers Pilsje in de zon en Wat moet ik doen. Van deze nummers worden videoclips opgenomen, op het Griekse eiland Kreta. Met dit album en de daarvan afkomstige singles, waren Saskia en Serge weer helemaal in de picture.

30. Daar was Jij

In het jaar 1999 verschijnt het nummer Daar was jij ( Why not me )  op cd-single.

Ook dit nummer is afkomstig van het Nederlandstalige Countryalbum Sterker dan ooit.

Tijdens een trip naar Gambia, wordt één bijbehorende videoclip opgenomen.

In hetzelfde jaar volgt er ook nog een bezoek aan en optreden in Australïe

Bekijk hier de in Gambia opgenomen videoclip van het nummer Daar was jij

Spot op Saskia & Serge, één duo dat altijd blijft!

1982-1999

18. De Wol Te Kijk Show

In 1982 waren Saskia en Serge regelmatig te gast in de wol te kijk show, waarmee door het land werd getourd. De show kwam vanuit een grote feesttent en was bedoeld om wolproducten te promoten voor het seizoen 1982-1983

19. Black Sheep

In 1982 heeft er een bijzondere samenwerking plaats gevonden,

samen met Bonnie St. Clair en haar man Albert wordt het nummer

El Dorado opgenomen en uitegebracht.


Het viertal noemt zich Black Sheep. Black is afkomstig van Bonnie (Zwart) en Sheep is afkomstig van Saskia en Serge (Schaap). Op de B-kant staat een instrumentale versie.

20. Country Disco Train

In 1984 keren Saskia en Serge met de countrymedley The Country Disco Train terug naar het country-repertoire. Het wordt opnieuw een grote hit.


Op veler verzoek country dus, dat betekende echter niet dat Saskia en serge opnieuw country zouden blijven zingen. Ook wordt het verzamelalbum Greatest Hits uitgebracht.